Tips voor het opbergen van sleutels

Tips voor het opbergen van sleutels

Ben jij ook altijd jouw sleutels kwijt? Het opbergen van sleutels blijft een dingetje. Veel mensen weten niet goed hoe ze dit moeten doen waardoor ze vaak de sleutel kwijtraken. Dit is natuurlijk zonde en het bespaart een hoop tijd als je een vaste plek hebt voor de sleutels. Zo zijn er een aantal tips om op een leuke manier jouw sleutels nooit meer kwijt te raken.Tip 1: Leg je sleutels altijd op dezelfde plek

Door je sleutels altijd op dezelfde plek te leggen, raak je je sleutels minder snel kwijt. Het lastige aan deze tip is dat je eerst een nieuwe plek moet zoeken wat handig is en dat je de gewoonte erin slijt om de sleutel daadwerkelijk altijd op deze plek neer te leggen. Een goed voorbeeld is een mandje dicht bij de deur te zetten. Hier kun je dan de sleutels in leggen en andere spullen die je nodig hebt wanneer je de deur uit gaat, zoals je OV kaart of je autosleutels.

Tip 2: Herhaal je route

Wanneer je je sleutels kwijt bent, kun je de route herhalen die je die dag hebt gelopen. Zo kom je dus opnieuw op alle plaatsen waar je bent geweest en herinner je misschien waar je de sleutels hebt neergelegd. Tevens kom je zo de sleutels misschien wel tegen op een plek waar je de sleutels normaliter niet neer zou leggen. De route herhalen is dus altijd zeer aan te raden wanneer je je sleutels kwijt bent.

Tip 3: Een tracker

Tegenwoordig zijn er veel verschillende tools om je een handje te helpen bij het terugvinden van bijvoorbeeld je sleutelbos. Een goed voorbeeld van zo’n tool is een tracker. Dit is een soort van hanger ten grote van een muntje die je aan je sleutelbos hangt. Vaak gaat dit samen met een app die je installeert op je telefoon. Op deze manier vind je jouw sleutels in no time terug. Je hoeft alleen maar op je telefoon te kijken.

Tip 4: Een opvallende sleutelhanger

Een sleutelhanger dat een échte eye catcher is, kan helpen bij het terugvinden van jouw sleutels. Als je een opvallende sleutelhanger aan je sleutelbos hangt, is de kans vele malen groter dat je het terugvindt dan wanneer je een paar sleutels kwijt bent. Een handige tip is dus om jouw sleutelbos zo opvallend mogelijk te maken. Een klein nadeel is dat de sleutels dan vaak minder goed in je broekzak passen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 mandymandemaker, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.