RoadGuard - Pechhulp on demand - Geen abonnementen meer!

RoadGuard - Pechhulp on demand - Geen abonnementen meer!

RoadGuard is van mening dat pechhulp logischer, makkelijker, en persoonlijker kan! Met de nieuw ontwikkelde app is alles een stuk simpeler. Geen abonnementen meer nodig. Heb je pechhulp? Dan kan je a la minute de app downloaden en je pech melden. Dit kan natuurlijk allemaal met je smartphone. Er komt meteen een monteur naar je toe!  Pechhulp zonder abonnement
Een verzekering of een abonnement is niet meer nodig. Je hoeft alleen maar te betalen als je ook daadwerkelijk pech hebt en pech meldt. Dit vinden wij niet meer dan logisch! Uiteraard hoor je vooraf om welk bedrag het gaat. Wanneer je dan in de app op akkoord klikt, komen we meteen naar je toe. Om dit persoonlijk te maken, kun je meteen zien welke monteur onderweg is. Daarnaast zie je ook meteen waar hij rijdt, en hoelang het duurt voor hij bij je is. Dit kan je volgen op je scherm. Dus nooit meer gissen hoelang het duurt, en of er wel iemand onderweg is. 

Wat voor pech? 

Je kunt bij RoadGuard terecht met allerlei soorten pech. Of je nou:

  • een lekke band krijgt
  • per ongeluk diesel in plaats van benzine tankt
  • een auto hebt die niet start
  • een oververhitte motor hebt

RoadGuard komt voor allerlei problemen naar je toe. Ook zijn ze beschikbaar voor andere voertuigen zoals een motor, een caravan, een scootmobiel, of busje. En of je nou in Nederland of in het buitenland bent, geen probleem!

Download snel de app! Of lees meer op de website.  


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 RoadGuard, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.