VGM Kippers dealer

VGM Kippers dealer

Wij zijn een dealer van VGM Kippers wagens in Noord-Holland en Zuid-Holland. Van Ginkel Machines is het bedrijf dat de Kippers voor de landbouw produceert. De kippers staan bekend om een aantal grote voordelen. De wagen blijft innoveren, om het landbouw werk steeds makkelijker te laten verlopen. In dit artikel zullen wij u alles vertellen over deze sterk functionerende landbouw wagens en onze dealer locatie.Van Ginkel Machines Kippers

De opvallende gele wagens worden op een moderne locatie ontwikkelt en geïnnoveerd. De landbouw Kippers staan bekend om hun sterke constructie en ontwerp. De bakken zijn op de meest duurzame manier geproduceerd. Dit betekend de juiste materialen met een lange houdbaarheid. Het materiaal is een stijlvolle en gladde laadbak. De standaard uitvoering is een zeer complete wagen en is breed inzetbaar in de landbouw.

Uitvoeringen Kipperswagen

De VGM Kippers komt in wel tien uitvoeringen voor. Wij zijn dealer in vijf van deze machines. Elke uitvoering is uit te breiden met opties om het werken te vereenvoudigen. Voorbeelden van deze opties zijn;

  • Een trap voorop de bak
  • Zeilrek op achterklep
  • Hardhouten beschermbalk
  • LED verlichting

Onze Locatie

Naast het dealen van deze Multi-functionerende wagen leveren wij ook de service voor het onderhoud. Voor een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u bij ons terecht in Zuid of Noord-Holland. Wij zorgen dat uw werk nooit stilvalt, daarom zijn wij dagelijks bereikbaar voor hulp. Met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van mechanisatie zijn wij een deskundig adres. Wij zijn een erkende dealer van een reeks topmerken. Onze klanten komen uit verschillende hoeken. We verkopen aan particulieren, aannemers, bedrijven, overheden, recreatie en meer. Plan een afspraak in om lang te komen.

Bent u benieuwd naar een Kipper wagen en wil u meer informatie? U kunt met ons contact opnemen en een afspraak inplannen om kennis te maken. Met onze kennis en expertise is het advies wat u krijgt eerlijk en hoogwaardig.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.