Je rijbewijs is binnen handbereik!

Je rijbewijs is binnen handbereik!

Maar daar moet je uiteraard nog wel wat voor doen. Eer jij je vaardigheden achter het stuur mag laten zien, hoor je de theorie onder de knie te hebben en dat te bewijzen.En geloof ons, dat examen is behoorlijk pittig. Onderschat dus niet het aantal uren dat jij nodig gaat hebben om te studeren. Er zijn talloze verkeersregels die jij perfect moet begrijpen en waarvan jij in staat moet zijn om ze te kunnen reproduceren. En dan hebben we het nog niet eens over ze in de praktijk brengen. Pak er dus maar gauw een lesboek bij, of dat nou van papier is of dat het om een digitale uitgave gaat. Dit laten we helemaal aan jou over, want iedereen leert weer op een andere manier.

Waar de een feitjes graag in het hoofd stampt, maakt de ander liever aantekeningen. En dan moet je nog overhoord worden. Maar dat is ouderwets. Wij hebben een veel betere manier om je kennis en vaardigheden te testen. Lees dus snel verder!

Lesmateriaal

Tablets, smartphones en laptops zijn heel populair om te gebruiken als platform om te leren voor je theorie examen voor de auto. Je hebt ze toch altijd wel bij je en ze zitten je nooit in de weg om erbij te pakken. Bovendien gebruik je ze zo veelvuldig voor andere zaken zoals internetten en tekstverwerken, waarom zou je ze dan ook niet inzetten voor het studeren voor je theoriestof?

De vorm maakt dus echt niet uit. Wel belangrijk is dat je lesmateriaal is opgedeeld in de 25 officiële categorieën van het CBR en dat het recent uitgegeven is om ook de laatste wijzigingen in de verkeersregels te reflecteren.

Oefenen

Nu nog je kennis testen zodra je denkt dat je alles hebt geleerd. Daarvoor gebruik je gedetailleerde proefexamens. Alle onderwerpen worden hierin behandeld en je kunt er zo veel maken als je zelf wilt! Je krijgt direct het resultaat te zien, dus je weet meteen waar je krachten én je zwaktes liggen en dus ook welke hoofdstukken je nog extra moet bestuderen.

Veel succes!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.