Waarom zijn we de beste rijschool?

Waarom zijn we de beste rijschool?

Waarom zijn we de beste rijschool?

Beste rijschool Rotterdam

Jarenlange ervaring

Onze rijinstructeurs hebben een brede ervaring opgebouwd in het lesgeven. Ze zijn goed in het signaleren van problemen, denken in oplossingen en staan bekend om de lessen die goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Wij als rijschool omw worden gekozen voor onze hoge en constante kwaliteit! Wij leveren  de beste prijs kwaliteit garantie in rijschool branche.

 Iedereen is uniek en zo is rijschool omw

Iedere leerling heeft zijn/haar manier van leren, plannen en communiceren. Daarom passen we de inhoud van de rijlessen, flexibiliteit en voorbereiding van de rijinstructeur aan elke leerling in het gewenste tempo. Dankzij de voor jou bestemde unieke leermethode ben je geen extra tijd, rijlessen en geld kwijt, want we gaan direct effectief aan de slag met rijlessen!

Door CBR aanbevolen lesmethode voor rijscholen

Onze rijlessen hebben een vaste opzet:

- In vier modules stap voor stap leren autorijden
- Vier toetsmomenten tijdens de gehele rijopleiding waarvan de laatste twee bij de CBR - examinator
- Werken met een instructiekaart waarop de ontwikkeling van de rijopleiding te zien is
- Extra goede voorbereiding op je praktijkexamen bij rijschool omw
- Erkende rijschool in Rotterdam

Unieke techniek met rijschool omw

Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevolle leerling die zo effectief mogelijk voorbereid wil zijn op het praktijkexamen. Daarom passen we een unieke techniek toe die niet wordt toegepast door andere rijscholen in de buurt. Hierdoor krijg je meer kans om je rijbewijs in 1 keer te halen. Bij proefrijles zorgen we ervoor dat je de juiste advies krijg zodat je niet extra hoef te betalen voor je rijlessen. Rijschool omw zorgt ervoor dat je de beste rijlessen krijgt.

 

Speciale aandacht voor faalangst, autisme of AD(H)D

Onze rijinstructeurs zijn gespecialiseerd in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst, autisme of AD(H)D. Wij bieden alle mogelijkheden voor de leerlingen die een extra duwtje in de rug nodig hebben. Rijlessen nemen met een professionele rijinstructeur.

Filmpjes van examenroutes

We proberen leerlingen op de beste wijze te begeleiden waardoor zij de kans krijgen om in een keer te slagen bij rijschool omw. We nemen examenroutes op en delen ze op Youtube. Daarnaast maken we ook persoonlijke filmpjes van de dagelijkse routes en sturen die door naar leerlingen. Zo krijgen de leerlingen de kans om de door hen gereden route nog een keer te bekijken en deze te evalueren. Dit zorgt voor minder, maar inhoudelijk effectievere lessen. En daarom zijn we de beste rijschool in Rotterdam en omstreken.

Kijk alle filmpjes hier


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Rijschoolomw1, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.