Autoschade herstel | Snel voor elkaar

Autoschade herstel | Snel voor elkaar

Autoschade is nooit leuk. Het kost veel geld en vaak ben je jouw auto ook nog is een aantal dagen kwijt aan de reparatie. Alleen maar vervelende dingen dus waar je mee te maken krijgt door iets wat je waarschijnlijk niet eens zelf hebt veroorzaakt. Het is altijd gewoon erg vervelend om mee te maken. Mocht je twijfelen om het te laten repareren omdat je de auto nodig hebt voor bijvoorbeeld je werkt is dat geen enkel probleem bij ons.Wij regelen gewoon vervangend vervoer zodat jij gewoon de weg op kan terwijl wij de zorgen voor de autoschade herstel. Zo ontnemen wij jou van alle ongemakken die een reparatie vaak met zich meebrengt.

Onze diensten

Je kunt bij ons terecht voor veel soorten autoschade herstel. Zo hebben wij werknemers die gespecialiseerd zijn in blikschade, ruitschade, lakschade en parkeerschade. We doen al onze werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk om tijd en geld te besparen voor jou als klant. Voor je het weet rijd je weer op de weg, en die deuk? Daar zie je niks meer van!

Hoe gaan wij te werk

Voor blikschade gebruiken we nieuwe methodes en technieken om de auto gemakkelijk te kunnen uitdeuken. Voor lakschade gebruiken we het moderne spot repair waarmee we super snel een imperfectie in de lak kunnen herstellen. Voor parkeerschade kunnen we de eerder genoemde werkzaamheden combineren op een kleinere schaal. En tot slot hebben we voor ruitschade kwalitatieve ruiten klaarliggen met dezelfde kwaliteit als de fabriek waar de auto vandaan komt. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. Als afsluiting controleren wij alle eventuele systemen die gebruik maken van de ruit. Denk hierbij aan lijnherkenning en andere technieken. Wanneer de ruit niet goed staat afgesteld kunnen deze technieken verkeerd lopen waardoor ze onbruikbaar worden. Neem voor een afspraak contact met ons op of meld jouw schade op onze website. Of je kunt gewoon naar binnen rijden en dan kijken we ter plekke wat we voor jou kunnen doen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.