Delorge cars

Delorge cars

Delorge is de grootste tweedehands auto verdeler van België. Wij voorzien een perfect werken wagen waarvan men kan zeggen dat hij als nieuw lijkt.

 Om dit geheel te ondersteunen hebben wij een perfect werkende website die instaat voor het reserveren, laten schatten van uw oude wagen, en vergelijken van uw nieuwe wagen. Daarnaast hebben we ook enkele diensten waarvan u gebruik kan maken voor of na uw aankoop. Deze zijn ondersteunend en zijn bedoeld om u een compleet pakket aan te bieden zodat u zonder zorgan kan rond rijden. Dat is tenslotten wat wij doen, we verlasten uw zorgen zodat u maar aan 1 adres moet zijn! Hieronder beschrijven we kort even alle services:

Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door uw erkende servicepartner hersteld.

Hij doet dit professioneel en volgt daarbij de instructies van de fabrikant. Hij gebruikt hiervoor originele merkonderdelen . Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden

Afspraak maken

Onderhoud & Herstellingen

Vandaag geniet elke Volkswagen - Audi - Seat - Skoda van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife »

Concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.

Pechverhelping

Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kunt u ons 24u/24 et 7/7 bereiken in geval van panne of een technisch defect, gelijk waar in Europa :

Bel uw gebruikelijke Delorge Groep Service Partner Of de Assistance op het nr. + 32 (0)2 756.86. 88 (VW) - 89(Skoda) - 81 (Audi) - 88(Seat)


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 JeffVD, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.