Touringcarbedrijf - huur luxe touringcars!

Touringcarbedrijf - huur luxe touringcars!

Heeft u binnenkort iets te vieren waar u vervoer voor nodig heeft? Het vervoeren van de kinderen tijdens een schoolreisje? Het vervoeren van uw gasten bij een jubileum? Het vervoeren van uw collega’s tijdens een personeelsuitje? Wij zijn het touringcarbedrijf waarbij u luxe touringcars kunt huren. Ons bedrijf staat voor kwaliteit, persoonlijke service en duurzaamheid. Wij beschikken over het jongste wagenpark van heel Nederland. Maar waarom? Dit doen wij omdat we zo constant over de nieuwste wagens beschikken die het milieuvriendelijkst zijn. Deze wagens hebben een hele lage uitstoot.

Touringcarbedrijf bestemmingen

Ons touringcarbedrijf vervoert passagiers veilig naar bestemmingen binnen ons land maar dat kan ook buiten ons land. Wij hebben ook onze vaste bestemmingen waar we vaak komen, dus waar we mee bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze schoolreisjes. Al jaren lang zijn wij betrouwbare partner in de uitvoer van schoolreizen. Wij rijden vooral op de volgende bestemmingen: Duinrell, Drievliet, Efteling, Walibi, Diergaarde Blijdorp, Disneyland Paris, Julianatoren en nog veel meer bestemmingen! Wij zijn zeker ook inzetbaar voor dagtochten. Hierbij zijn onze bekende plaatsen bijvoorbeeld de Kerstmarkt in Valkenburg, de Kerstmarkt in Maastricht, de Snertshow en meer. Het maakt niet uit waar de reis heen zal gaan, u kunt ons voor elke reis inzetten.

Huren touringcars

Bent u toch benieuwd naar het huren van deze wagens bij ons touringcarbedrijf? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via onze website maar dat kan ook telefonisch. U kunt dan gelijk een offerte bij ons opvragen. Hierbij kunt u gelijk al meerdere details over uw reis doorgeven. Bijvoorbeeld hoeveel mensen u moet vervoeren, waar de reis heen gaat, of er rekening moet worden gehouden met bagage en nog meer details. Als u hiernaast meer informatie nodig hebt, bel ons dan gerust. Wie weet vervoeren we u binnenkort in onze prachtige wagens! Tot snel.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.