Schadeauto verkopen? Het beste aanbod vind je bij ons

Schadeauto verkopen? Het beste aanbod vind je bij ons

Vaak kan het lastig zijn om een auto te verkopen als de auto schade heeft opgelopen. Bij Auto-verkopen-belgie.be ben je gelukkig aan het juiste adres om een schadeauto te verkopen. Wij hebben namelijk een heel netwerk van aangesloten garagisten, en wij kunnen gemakkelijk jouw schadeauto aan al deze mogelijke kopers aanbieden. Jij krijgt dan gemakkelijk en snel een passend bod, waarna je zelf kunt kiezen of je deze wilt accepteren.

 De beste plek om je schadeauto te verkopen

Heeft jouw auto heel veel schade? Of is deze zelfs helemaal niet meer te besturen? Zelfs dan kan je deze zonder problemen op Besteautobod.be verkopen. Veel van de bij ons aangesloten garages zijn zelfs specialisten op het gebied van schadeauto’s. En of jouw auto nou wel of niet meer over straat mag, de koper komt de auto sowieso bij jou ophalen. Je bent bij ons dus nooit zelf verantwoordelijk om de auto bij de koper terecht te krijgen.

Snel, gemakkelijk en veilig

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw auto op onze website te plaatsen, je hoeft geen advertentietekst te schrijven of in onderhandeling te gaan met individuele kopers. Wij brengen alle garages in ons netwerk op de hoogte van de verkoop van jouw auto, en jij zult dan binnen 24 uur het hoogste bod uit alle biedingen van ons per mail ontvangen.

Ontvang nu het mooiste bod op jouw auto

Het kost letterlijk maar één minuut om jouw auto op onze website aan te bieden. Je vult het merk en model in en beantwoordt enkele korte vragen over de staat van jouw auto, waarna wij aan de slag gaan en het mooiste bod voor jouw auto naar boven halen. Tenslotte is het ook nog helemaal gratis en vrijblijvend om dit te doen.

Bron: https://auto-verkopen-belgie.be/auto-met-schade-verkopen/


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 marske42, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.