Belijning - voor onze mooiste wegen

Belijning - voor onze mooiste wegen

We zien overal belijning, op de openbare weg, parkeerterreinen en op nog veel meer plekken. Deze markeringen staan in het algemeen voor de veiligheid die wij de weggebruikers mee willen geven. In parkeergarages leggen wij bijvoorbeeld bepaalde looproutes aan. Hierdoor kunnen de voetgangers veilig door de garage lopen zonder de automobilisten tot last te zijn. We kennen allemaal de irritatie in de parkeergarage als u snel de auto wilt parkeren en er overal voetgangers in de weg lopen. Met onze markering zorgen wij ervoor dat ruimtes zo efficiënt mogelijk worden benut door de indeling. Hierbij zorgen wij ervoor dat u advies en offerte op maat krijgt. Daarnaast nemen wij elk project aan (groot of klein).Aanbod belijning

Allereerst, horen wij graag van uw project. Wij zullen dan samen gaan bespreken of uw project realistisch en haalbaar zal zijn. Voordat wij een project van start kunnen laten gaan, moet eerst de ondergrond goed worden onderzocht. De conditie van de grond wordt dan geanalyseerd. Op basis daarvan worden de producten voor de belijning uitgekozen. Wij beschikken dan ook over wegenverf tot verf voor blindengeleidestrepen. Daarnaast bekijken wij ook goed de veiligheid dat altijd ons einddoel is. U kunt bijvoorbeeld een project opstarten bij ons voor een oversteekplaats voor uw bedrijventerrein of juist een verbinding naar de openbare weg. Ook verzorgen wij her markeringen. Wij kunnen dan bestaande belijningen voor u een nieuwe uitstraling geven. De kwaliteit is voor ons hierbij erg van belang. Wij werken met producten van hoge kwaliteit.

Offerte

Wij kunnen ook een stroeve markering aanbrengen. Deze producten gebruiken we vaak voor hellingbanen of om glijden op gladde vloeren tegen te gaan. Samen analyseren wij goed de ondergrond om de geschikte materialen te kunnen gebruiken. Heeft u een voorkeur in markering? Geef dit dan aan op onze offerte. Daar kunt u verschillende opmerkingen plaatsen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.