Autoruit vervangen - de specialist in schade

Autoruit vervangen - de specialist in schade

Moet u met spoed uw autoruit vervangen? Meldt dan zo spoedig mogelijk uw ruitschade bij ons. Het komt wel eens voor dat u schade oploopt, waarbij de breuk in de autoruit groot is. Dit is niet alleen hinderlijk voor de bestuurder, maar ook erg gevaarlijk. Vooral als de breuk voor uw gezichtsveld zit. Als u de breuk in de ruit laat zitten, dan is de kans dat uw auto kan worden afgekeurd bij de APK. Dit komt omdat er ook wettelijke eisen gelden waaraan uw autoruit moet voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van autoruiten bij dit soort situaties. Hierbij gaan wij zorgvuldig en veilig te werk. Bij ons bent u verzekerd van een levenslange garantie van uw autoruit.Autoruit vervangen op locatie

U bent voor het vervangen van uw autoruit bij al onze vestigingen welkom. Echter repareren wij ook autoruiten op locatie. Mochten wij in de buurt zijn van u, kunnen we direct langs u komen voor een reparatie. Alleen de gehele autoruit vervangen, doen wij niet op locatie. Deze werkzaamheden kunnen wij alleen uitvoeren bij onze vestigingen.

Kwaliteit

Ook is voor ons de kwaliteit erg van belang. Als wij een autoruit vervangen, werken wij via de kwaliteitsnormen waaraan autoruiten moeten voldoen in de auto-industrie. De ruit moet dan minstens dezelfde kwaliteit hebben als de ruit die vervangen zal worden. Onze ruiten worden geleverd door de leverancier die ook aan de autofabrikanten levert. Hierbij bent u vanzelfsprekend gegarandeerd van de beste kwaliteit. Ons team zal u ook eerlijk adviseren over de reparatie. In bepaalde gevallen is het zelfs ook niet nodig om de gehele ruit te vervangen, dan geven wij dit ook gelijk aan. Dit is dan voor u erg kostenbesparend. Naast ruitschade, kunt u ook bij ons terecht voor andere soorten schade. Bekijk voor meer informatie onze website. U kunt altijd contact met ons opnemen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.