Eén keer per jaar zelf de injectoren reinigen

Eén keer per jaar zelf de injectoren reinigen

Een auto is een gebruikersgoed en wordt veel gebruikt. Een ritje hier en een ritje daar. Daarnaast wordt de auto ook nog eens gebruikt voor woon-werkverkeer, kortom een auto is overal voor inzetbaar. Afhankelijk van het bouwjaar, type auto en het rijgedrag kunnen er problemen ontstaan zoals stotteren, vermogensverlies of een toenemend brandstofverbruik. Om dit soort problemen te voorkomen of te verhelpen zijn er brandstofadditieven ontwikkeld die men zelf kan toevoegen aan de benzine of diesel. Er wordt geadviseerd om een injector cleaner één keer jaar te gebruiken. Met een brandstofadditief of injector cleaner kun men zelf het hele brandstofsysteem grondig reinigen. Net zoals alle andere merken heeft Lindemann hiervoor ook een variant ontworpen. Het betreft de Lindemann Service Cleaner Benzine en Diesel.Lindemann Injector Cleaner is de oplossing

De krachtige injector cleaner van Lindemann reinigt het gehele brandstofsysteem inclusief de injectoren, katalysator, kleppen, brandstofpomp en leidingen. Men kan het gebruiken voor zowel benzine- als dieselmotoren. Met een premium kwaliteit injector cleaner als deze kan aanslag en andere vuilresten worden verwijderd en zullen de injectoren weer beter vernevelen. De Lindemann injector cleaner bevat in tegenstelling tot andere fabrikanten een hogere concentratie werkzame stoffen. Hierdoor is dit een van de betere injector cleaners op de markt.

Een injector cleaner preventief gebruiken

Nog geen last van vervuiling, maar toch de injectoren reinigen? Dit is een slim zet. Je kunt dure reparatiekosten besparen door één keer per jaar of om de 5000 km preventief een flesje Lindemann Service Cleaner benzine of diesel toe te voegen. Dus heb je geen zin in dure onderhoudskosten? Koop een Lindemann Service Cleaner Benzine of Diesel en voorkom vervuilde injectoren. Voor gebruik raden wij aan om goed te schudden en het alvorens het tanken toe te voegen aan het brandstofsysteem. Hierdoor kan het zich goed mengen met de benzine of diesel.

Heb je de Lindemann Service Cleaner Benzine of Diesel toegevoegd en merk je geen verschil? Een brandstofadditief werkt in alle gevallen, maar het kan voorkomen dat de vervuiling toch minder is dan je had verwacht. In dat geval heb je een flesje preventief gebruikt en valt het gelukkig mee. Om het brandstofsysteem ten alle tijden schoon te houden adviseren we om bij iedere tankbeurt een scheutje Lindemann Fuel System Cleaner of Lindemann Diesel Boost toe te voegen. Deze additieven voorkomen vervuiling en koolafzettingen en houden motor in een topconditie.

Conclusie: Het beste is om een Lindemann injector cleaner te combineren met één van de bovenstaande producten. De additieven zijn verkrijgbaar via de online shop; Dutch Performance Products of bij 12 verschillende dealers.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Optisite, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.