Brodit, voor als je nog wel even op de weg zit

Brodit, voor als je nog wel even op de weg zit

De zomervakantie hebben we net achter de rug. Waarschijnlijk heb ook jij met je gezin of met vrienden een heel lange reis achter de rug naar jullie vakantiebestemming. Je hebt toen vast wel gemerkt hoe belangrijk je mobiele apparatuur aan het worden is voor jou. Je bereikt er niet alleen je familie en vrienden mee, maar je kunt jouw mobiele telefoon of tablet ook gebruiken als navigatie. Een filemelding krijg jij gelijk door wanneer je onderweg bent, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan onderweg.  Dit zijn allemaal zaken die ervoor zorgen dat jij het liefste je mobieltje binnen handbereik hebt in de auto. Zo worden die lange autoritten nou net wat comfortabeler.Brodit voor als je veiligheid belangrijk vindt 


Verkeersveiligheid is iets wat ons allemaal aan gaat. Juist wanneer je op een wat langere autorit gaan bereid je je niet iets beter voor. Je loopt na of iedereen zijn of haar gordel wel om heeft, en je kijkt nog eens goed of je bagage niet kan gaan schuiven door je auto. Minstens zo belangrijk als die aspecten is echter het meenemen van je mobiele telefoon. Ook die wil je op een verantwoorde manier meenemen, en dat kan nu. Met een Brodit autotelefoonhouder.  


Brodit, als het echt vast moet zitten 


Wanneer jij zeker wil zijn dat jouw mobiele telefoon op een veilige plaats in je auto hangt, en dat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan wanneer jij voor navigatie instructies even op je scherm moet kijken, is Brodit voor Samsung de enige goede oplossing. De Brodit autotelefoonhouder is namelijk zo ontworpen dat hij precies in het dashboard van jouw auto kan worden verwerkt. Daar zit hij, zonder kleefband en zonder schroeven, perfect klem in de naden van jouw boordcomputer. Op die manier zit alles op een weldoordachte plek. Jouw mobiele telefoon kan niet meer van zijn plek af. Dat heet pas veiligheid.  


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 artikel1234, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.