Luxe taxi in Amsterdam reserveren

Luxe taxi in Amsterdam reserveren

Bent u op zoek naar een luxe taxi in Amsterdam voor VIP of directievervoer? Taxi First staat bekend om de luxe en comfortabele wagens. Ook zijn de chauffeurs representatief en vriendelijk. Wilt u goed voor de dag komen en zoekt u een luxe taxi service in Amsterdam? Doe een reservering bij Taxi First en u weet zeker dat u of uw gast ontspannen en luxe wordt vervoerd.Het luxe wagenpark van Taxi First

Als luxe taxi service voor VIP vervoer, directievervoer, airport transfers, business taxi en ander zakelijk vervoer mogen luxe wagens natuurlijk een must. Met Taxi first reist u in stijl naar elke gewenste bestemming. Naast de luxueuze uitstraling bieden de wagens ook nog eens een zeer hoog comfort.

 

Zo hebben wij een Mercedes S-klasse in ons wagenpark. Deze luxe taxi is geschikt voor CEO’s, artiesten, directeuren en andere prominenten. Kom in stijl aan op uw bestemming met deze Mercedes S-Klasse.

 

Ook voor het vervoer van meerdere personen hebben we luxe taxi’s in ons wagenpark. Zo beschikken wij over een Mercedes V-klasse voor het vervoeren van 7 personen. Voor 9 personen hebben we ook nog een Mercedes Sprinter Tourer tot onze beschikking.

VIP vervoer Amsterdam

Al meer dan 12 jaar zorgt Taxi First voor het vervoer van bekende vips. Wij hebben gereden voor vele Nederlandse en internationale vips. Voor personen met bovengemiddelde media aandacht is ons VIP vervoer uitermate geschikt om veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht te worden. Onze ervaren chauffeurs hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe ze u veilig kunnen brengen op iedere gewenste bestemming. Een betrouwbare taxi inschakelen voor VIP vervoer in Amsterdam? Kies voor Taxi First!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.