Gemakkelijk je auto theorie examen halen

Gemakkelijk je auto theorie examen halen

Oké, we zeggen niet dat het examen gemakkelijk is, maar je kunt het jezelf wel gemakkelijker maken door op een leuke en efficiënte manier te leren.Hoe leer je op een leuke manier?

Gooi de theorieboeken overboord en oefen online voor je theorie examen auto! Je krijgt examens die lijken op de officiële CBR versie met vragen over gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Moet je remmen, het gas loslaten of niets doen? Als jij het examen online oefent, leer je dit op een leuke manier.

Ook goed om te weten

Wist je dat je de vragen bij het CBR examen op een touchscreen beantwoord? Dit betekent dat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo zijn er vragen waarbij je moet slepen, een getal in moet tikken of de juiste afbeelding moet kiezen. Maar ook de standaard ja/nee- en meerkeuzevragen komen voorbij. Als je precies wilt weten hoe dit werkt, is het slim om het examen online te oefenen.

Tijd om te knallen!

Het is zover: de dag van je auto theorie examen is aangebroken. Gelukkig hoef je niet alle vragen goed te beantwoorden. Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning waarvan je er minimaal 13 goed moet hebben. De andere 40 vragen gaan over verkeersregels en verkeersinzicht. Hier moet je er minimaal 35 goed van hebben. Houd er rekening mee dat je de per vraag 8 seconden hebt om antwoord te geven. Even oefenen is dus geen raar idee!

De uitslag

Als je klaar bent met je examen, krijg je meteen te zien of je geslaagd of gezakt bent. In beide gevallen kun je bekijken welke vragen je niet goed had. Slim om even op te letten als je geslaagd bent, zodat je in het verkeer wél de juiste keuze maakt. Maar vooral als je gezakt bent is het verstandig om goed te kijken naar wat er fout ging. Voor de volgende keer kun je hier extra op oefenen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.