Wat houdt Volkswagen Polo lease in?

Wat houdt Volkswagen Polo lease in?

De Volkswagen Polo behoort al jarenlang tot één van de beste verkochte auto’s in Nederland en het leasen van een auto wordt ook steeds populairder. De Volkswagen Polo behoort daarmee dus ook tot een van de populairste leaseauto’s in Nederland.

De reden waarom het een van de meest populaire leaseauto is omdat het een uitstekende allrounder is: het heeft een modern design, beschikt over uitstekende kwaliteit en is tevens betrouwbaar & betaalbaar.

Het leasen van een auto houdt in dat een auto gedurende een periode gehuurd kan worden tegen een bepaalde prijs. Denkt u erover na om een Volkswagen Polo te leasen?

Lees dan eerst goed deze blog door!Welke manieren zijn er voor het leasen van een Volkswagen Polo?

In principe zijn er twee opties voor het leasen van een Volkswagen Polo:

·      Financial lease: deze vorm van lease houdt in dat u eigenaar bent van de auto gedurende de periode van de lease, in feite is het dus een financiering. Dit betekent ook dat u aansprakelijk bent voor eventuele economische schade.

·      Operational lease: dit is de meest voorkomende vorm van auto lease in Nederland. Operational lease houdt in dat de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto. Alle autokosten voor u zijn meegenomen in het maandelijkse bedrag dat u betaalt, behalve de benzinekosten. Wat belangrijk is om te weten, is dat de leasemaatschappij eigenaar is van de auto en niet de berijder. Private lease is een vorm van operational lease die zich specifiek richt op particulieren.

Voordelen van het leasen van een Volkswagen Polo?

·      U bent niet in één klap een groot som geld kwijt

·      Een vast bedrag per maand waar alles in zit

·      Meestal goedkoper dan kopen

·      Waarde van de auto daalt niet zodra u het weer inlevert.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.