Het exterieur van je auto stylen doe je zo!

Het exterieur van je auto stylen doe je zo!

Ben je op zoek naar tips om je auto er nog vetter uit te laten zien? Die vind je hier! In dit artikel bespreken we een aantal auto styling tips die handig voor je kunnen zijn.Uitlaat

Als je graag wil dat je auto er vet uitziet van de buitenkant, kan je bijvoorbeeld je uitlaat vervangen. Hierin heb je vele opties. Zo kan je er een demper opzetten, maar ook een sierstuk. Of heb je liever een laspijp? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Velgen

De manier om het exterieur van je auto te upgraden, zijn velgen. Kies bijvoorbeeld voor lichtmetalen velgen die er geweldig uitzien. Ook kan je voor stalen velgen kiezen. Dit zijn betaalbare velgen. Kies een design die goed bij je auto past en combineert met de rest van je wagen, zoals je spoiler.

Bodylift

Dit is zowel functioneel als styling. Als je lekker hoog in je auto wilt zitten is dit de oplossing. Of als je natuurlijk grotere banden wil installeren. Maar het ziet er natuurlijk ook heel vet uit van de buitenkant, mits het bij je auto past.

Wieldoppen

Voor veel mensen is het verschil tussen wieldoppen en velgen onduidelijk. Wieldoppen kan je op de velg monteren. Een velg is waar de band van de auto omheen zit. Een duidelijk verschil dus, want je auto kan niet zonder een velg maar wel zonder een wieldop. Kijk ook of je velgen wel geschikt zijn voor wieldoppen. Lichtmetalen velgen zijn dat niet, zwarte stalen velgen zijn dat wel. Lichtmetalen velgen zijn vaak al erg stijlvol en hebben dan ook geen wieldoppen nodig om je auto er als een gewaagd bakbeest er uit te laten zien.

Facelift

Ben je al bijna tevreden over hoe je auto exterieur eruit ziet? Misschien kan hij nog wel de puntjes op de i gebruiken. Dan is een facelift ideaal. Dit is een subtiele manier om je bak af te maken. Oftewel de finishing touch!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.