Snel je auto verkopen via Belgische autoveiling

Snel je auto verkopen via Belgische autoveiling

In België kun je heel eenvoudig je auto verkopen via een zogeheten autoveiling. Bij het woord veiling denk je wellicht meteen aan iets waarbij de hoogste bieder het object krijgt, maar bij de autoveiling werkt dat niet zo. Daar mag de aanbieder (verkoper) beslissen of hij akkoord gaat met het bod. Gaat hij akkoord dan is het object verkocht. De verkoper weet dus vooraf precies tegen welke prijs het object, in dit geval auto, verkocht wordt.Meer bedrijven, hogere prijzen

Net zo als bij een normale traditionele veiling is het zo dat hoe meer deelnemers er zijn, hoe hoger de prijs wordt. Niet zo gek, want vraag zelf maar eens drie personen wat ze voor jouw auto zouden geven. De eerste zegt 5000, de tweede 5500, en de derde wellicht 6000. Hoe meer er aan de veiling meedoen, hoe groter de kans dus is dat je een hoger bod krijgt. Met de autoveiling kan dat je flink wat meer geld opleveren. Je zou een dief van je eigen portemonnee zijn als je een andere methode zou uittesten.

 

Auto’s worden altijd opgehaald

Normaal gesproken moet je bij een autoveiling naar de koper (hoogste bieder) toe rijden. Dat kost tijd en geld. Bij de autoveiling van Besteautobod.be werkt dat anders. De aangesloten autobedrijven komen namelijk je auto ophalen! Ideaal wanneer je weinig tijd hebt en het scheelt je een hoop gedoe. Ga maar eens na, je moet ergens naar toe en hoe kom je terug? Precies! Je moet met het openbaar vervoer terug tenzij je een kennis of familielid hebt die je lief aan kunt kijken. De Belgen hebben het dus beter voor elkaar dan de Hollanders:)

 

Auto verkopen België

Woon je in België en wil je een auto verkopen op een eenvoudige en snelle manier? Surf dan eens naar Besteautobod.be toe. Het aanmelden van je auto gaat snel en gemakkelijk, en kost je bovendien helemaal niets. Zonder gedoe of kosten kun je dus snel je auto verkopen aan de hoogste bieder.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.