Het opladen van je elektrische auto thuis en op je werk

Het opladen van je elektrische auto thuis en op je werk

Het opladen van je elektrische auto kun je thuis, op je werk of op de openbare weg doen. Heb je nog geen laadpaal bij je huis? In dit artikel lees je er alles over.Elektrische auto thuis laden

Ben je van plan om je elektrische auto thuis te gaan opladen dan is het handig om een laadpaal te laten installeren. Als je toch je auto via het stopcontact oplaad is het belangrijk om speciale laadkabel te gebruiken. Namelijk eentje die kortsluiting en oververhitting kan voorkomen. Ook moet het stopcontact zich dan dicht bij je auto bevinden. Beter is om je auto op te laden met een eigen laadpaal. Het is veiliger en laad tot 8x sneller dan bij een gewoon stopcontact. Wel moet je kijken of dit thuis mogelijk is je moet over een eigen parkeerplaats of oprit beschikken om je auto thuis op te laden. Heb je deze mogelijk niet vraag dan de gemeente naar de mogelijkheden. 

Laadpaal bij je bedrijf

Waarom zou je een laadpaal bij je bedrijf plaatsen? Het kan zijn dat je samen met je medewerkers duurzaam wil rijden. Dit is niet alleen goed voor de natuur maar ook voor de naam van je bedrijf. Ook kan het een extra service zijn voor je klanten zodat ze hun elektrische auto gewoon bij je op kunnen laden. Twijfel dus niet en plaats diverse laadpalen bij je bedrijf en je bent klaar voor de toekomst.

Laadpaal bestellen en laten plaatsen

Ben je van plan om een laadpaal te bestellen en te laten plaatsen dan is het van belang dat dit professioneel gebeurd. Een bedrijf met ruime ervaring is ConnectEV uit Almere. Neem contact met ze op voor meer informatie via Connectev.nl of via 085-8001600


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Korting, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.