Auto zakelijk leasen? Dan wel met de beste lease deal!

Auto zakelijk leasen? Dan wel met de beste lease deal!

Het zakelijk leasen van een bedrijfswagen is waar veel ondernemers voor kiezen. Voor een vast maandelijks bedrag rijden in een nieuwe of jonge occasion is voor veel ondernemers de reden om te kiezen voor leasen i.p.v. een auto kopen.

Wanneer je als ondernemer kiest om te gaan leasen, dan wil je dit natuurlijk wel met de beste lease deal doen. Een scherp maandelijkse leasetarief en een leasecontract dat écht klopt, zonder onaangename verrassingen achteraf. Bij debesteleasedeal.nl ben je dan aan het juiste adres.Waarom kiezen voor debesteleasedeal.nl?

Omdat wij vinden dat iedereen de beste lease deal verdient en omdat wij te vaak zien dat ondernemers verkeerde beslissingen maken waardoor ze meer betalen voor services die ze helemaal niet nodig hebben.  Met meer dan 20 jaar ervaring weten we welke ontwikkelingen er spelen binnen de automotive branche, waar de voordelen te behalen zijn en welk leasecontract het beste bij uw bedrijf past. Deze kennis zetten we graag voor je in.

Wie kunnen er gebruik maken van debesteleasedeal.nl?

Iedereen die op zoek is naar een leaseauto. Dit kan een nieuwe auto zijn of je kunt ervoor kiezen om een occasion zakelijk te leasen. We focussen ons met name op de zakelijk markt. Dus ben je zzp’er, mkb’er of werk je in een grotere organisatie, bij ons ben je van harte welke voor persoonlijk advies voor jouw mobiliteitsvraagstuk. Ook voor het uitbesteden van wagenparkbeheer ben je bij debesteleasedeal.nl aan het juiste adres.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Ben jij op zoek naar een leaseauto en wil je graag persoonlijk advies en weten wat de mogelijkheden zijn? Leg ons jouw wensen aan ons voor en wij gaan direct voor je op zoek. Als onafhankelijke partij vragen we meerdere offertes aan bij aanbieders en leasemaatschappijen om zo de beste lease deal voor jou te realiseren. Ook komt het geregeld voor dat ons advies je doet besluiten om voor een andere auto te kiezen omdat deze bijvoorbeeld fiscaal aantrekkelijker is. Uiteraard is ons advies geheel vrijblijvend.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 lizzmedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.