Velgenspecialist Wheelpoint B.V.

Velgenspecialist Wheelpoint B.V.

Al meer dan 10 jaar een begrip in de autowereld - Wheelpoint is de specialist in het zuiden op het gebied van lichtmetalen velgen. Met een groot assortiment nieuwe en tweede hands velgen is er altijd een set velgen die bij je past.Wheelpoint staat bekend om zijn grote voorraad velgen en banden en scherpe prijzen. Als je de showroom inloopt, kan je direct honderden sets velgen bekijken. Van tweede hands velgen tot luxe en exclusieve velgen. Deze velgen kunnen bekeken worden op onze website of in onze winkel.

Neem je een greep uit het assortiment, dan kom je merken tegen zoals GMP, BBS, Barotelli en OXXO. Voor de luxe rijders onder ons die wat meer te besteden hebben is er ook een ruim assortiment exclusieve velgen van onder andere de merken Vossen, Ferrada, Rotiform en Brixton Forged.

We hebben ruime openingstijden – met zes dagen per week inclusief 4 avonden per week (dinsdag t/m vrijdag) komen we tegemoet aan de vraag om ook na reguliere werktijden open te zijn. Wij zijn gevestigd in Uden – een centrale locatie voor veel klanten uit Nederland, België en Duitsland.

Wij kunnen losse velgen of complete velgensets aanbieden. We hebben namelijk ook een ruim assortiment banden. Of je nou specifiek op zoek bent naar winterbanden, zomerbanden of all-season banden met bekende merken zoals Goodyear, Pirelli en Michelin weet je dat je altijd goed zit met je keuze.

Houd onze acties in de gaten, omdat er vaak mooie bandenacties zijn waardoor onze scherpe prijzen voor complete sets nog scherper worden.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 wheelpoint, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.