Een trouwauto huren: hier moet je op letten

Een trouwauto huren: hier moet je op letten

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Een trouwauto huren is slechts een van de vele dingen die geregeld moeten worden, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Je trouwauto brengt je overal naartoe en staat waarschijnlijk ook op de foto’s, dus het is wel degelijk een onmisbaar onderdeel tijdens je trouwdag! Welke soorten trouwauto’s kun je huren, waar kun je terecht en nog veel belangrijker: wat betaal je voor een trouwauto huren? Verder zijn er nog tal van mogelijkheden waar je uit kunt kiezen waneer je een trouwauto huurt. Wees er op tijd bij met reserveren zodat je op lange termijn niet tegen problemen aanloopt.Klassieke of sportieve trouwauto huren?

Misschien weet je al van kinds af aan welke auto je gaat kiezen voor je trouwdag. Maar het kan ook zo zijn dat je nog geen flauw idee hebt. In dit geval kun je uit heel veel verschillende auto’s kiezen. Populaire keuzes zijn bijvoorbeeld een oldtimer, een oude kever of een andere oude auto. Maar ook sportieve wagens kun je als trouwauto huren tijdens de trouwdag. Denk hierbij aan grote merken als Lamborghini, Maserati, Ferrari, Porsche en meer. Je trouwauto kan zo exclusief zijn als je zelf wilt! Denk niet alleen aan de uitstraling van de auto, maar ook aan het comfort in de auto.

Handige tips voor het huren van een trouwauto

Een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten is dat je langs gaat bij het bedrijf waar je de trouwauto huurt. Het kost even wat tijd, maar op deze manier ben je ervan verzekerd dat de auto in orde is. Ook kun je de kleur in het echt bekijken, de binnenkant en eventuele opties voor versiering van de auto bekijken. Niemand wil er op zijn trouwdag achterkomen dat de auto het niet doet of dat er iets aan mankeert. Om er honderd procent zeker van te zijn dat je niet zonder auto komt te staan, kun je ook nog een backup trouwauto regelen bij het verhuurbedrijf.

Een trouwauto huren: de kosten

Een trouwauto huren is natuurlijk niet kosteloos, maar je kunt er wel voor zorgen dat je geld bespaard. Er is geen vast bedrag voor het huren van een trouwauto, maar het verschilt wel per verhuurbedrijf hoeveel je kwijt bent. De prijs hangt ook af van het automerk en hoelang je de auto huurt. Je kun een trouwauto huren vanaf €350, maar het kan ook oplopen tot €500 of meer. Het is bijvoorbeeld goedkoper wanneer je de auto zelf bestuurd dan wanneer je er een chauffeur bij huurt. Overleg van te voren goed over het budget voor de trouwauto.

Huur de trouwauto ruim van te voren

De trouwauto huren is niet iets wat je twee weken van te voren moet doen. Er zijn namelijk ook periodes in een jaar dat het extra druk is. Plan het huren van een trouwauto een heel eind van te voren in, bekijk de mogelijkheden online en plan een afspraak in. Nu kun je dit ook weer afvinken en kun je weer verder aftellen naar de grote dag!

Meer weten? Kijk eens op Gtrrijden.nl


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 rdj1982, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.