De beste plek om in Belgie de auto te verkopen

De beste plek om in Belgie de auto te verkopen

Eenvoudig en snel je auto verkopen in België? Maak dan gratis gebruik van de autoveiling Besteautobod! Hier kunt u namelijk zonder kosten en zonder risico gratis uw auto verkopen. Een keuring voor verkoop is niet vereist, en de wagen wordt bovendien gratis opgehaald!Aanmelden is gratis

Iedere auto kan gratis worden aangemeld bij de autoveiling van Besteautobod.be. Na het aanmelden komt de auto in de veiling te staan en kunnen alle aangesloten garagisten beginnen met bieden. Na vierentwintig uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod kenbaar gemaakt. Het bod gratis en vrijblijvend dus u bent niet verplicht om de auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod dan kunt u in een klap de auto verkocht hebben. Vind u de prijs te laag dan hoeft u niets te ondernemen.

 

Alle auto’s zijn welkom

Bij Besteautobod zijn we niet kieskeurig. Iedere auto mag en kan namelijk gratis en vrijblijvend worden aangemeld. Dit kan een mooie Volvo V60 zijn, maar ook een Skoda Octavia met een kapotte motor. Wat de auto ook mankeert, bij Besteautobod krijgt u altijd een goed en hoog bod wat u tot niets verplicht, en het kost u helemaal niets!

 

Ook veel geld voor uw autowrak terug

Schadeauto’s zijn op de particuliere markt weinig waard. Weinig particulieren zitten om een auto met schade te wachten. Een autowrak, zoals dat in België ook wel genoemd wordt, kan vaak niet meer rijden, en dan is het extra handig dat ieder voertuig altijd volgens afspraak kosteloos wordt opgehaald. Ook voor een schade auto verkopen of een autowrak verkopen bent u dus aan het juiste adres bij de snelste autoveiling van Vlaanderen!

 

Normaal gezien laat u de auto keuren voor verkoop wanneer u deze wilt verkopen. Wanneer u gebruik maakt van de autoveiling om daar de auto te verkopen, dan is een keuring niet nodig. Ook wanneer de wagen is afgekeurd bij de jaarlijkse keuring kunt u deze probleemloos verkopen.

 

Altijd het hoogste bod

Bij Besteautobod krijgt u altijd het hoogste bod op uw wagen. Dit komt doordat er meer dan 5000 erkende garagisten bij de veiling zijn aangesloten en graag op ieder voertuig bieden. Uiteindelijk blijft er een klein groepje over die echt interesse toont en door blijft gaan met bieden, wat altijd tot een goede verkoopprijs lijdt. Het bod wordt kosteloos en zonder verplichtingen naar u doorgestuurd. U beslist of u de wagen hiervoor verkoopt of niet. Ook aan de verkoop zijn geen kosten verbonden. Altijd gratis uw auto verkopen dus!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.