RDW-Kenteken Check - Check autogegevens makkelijk en snel

RDW-Kenteken Check - Check autogegevens makkelijk en snel

Wil je een auto kopen of wil je een auto verkopen? Dan is het altijd handig om een autocheck uit te laten voeren. Op https://www.rdw-kenteken.nl/ kun je gemakkelijk en snel veel informatie opvragen over een auto.Het uitvoeren van een kentekencheck is geheel gratis en heel betrouwbaar. Wanneer je een auto gaat kopen is het erg aan te raden om een kentekencheck uit te laten voeren. Zo kun je een goede inschatting maken over de prijs van het voertuig en kun je zien of de informatie die op een advertentie staat overeenkomt met de informatie uit de kentekencheck. Ook kun je allerlei andere informatie over de auto opvragen zoals:

Waarde: Wat is de geschatte waarde van de auto? Hier wordt  onder andere rekening gehouden met het merk, type, leeftijd en kilometerstand. En is over het algemeen vrij accuraat.

Wegenbelasting: Wat kost je auto in de wegenbelasting? Zo kun je zien of de auto binnen je maandelijkse budget past.

Hoe vaak is de auto van eigenaar gewisseld? Dit is erg belangrijk bij het kopen van een auto, hoe meer eigenaars een auto heeft gehad, hoe minder transparant de geschiedenis van zo'n auto is. 

De informatie komt van het RDW vandaan en is dus zeer betrouwbaar. Behalve de gratis check kun je er ook voor kiezen om een betaalde check uit te laten voeren. Hierdoor krijg je nog extra informatie te zien zoals:

- Schade Verleden
- Kilometer Check
- Gedetailleerde Waarde
- Vorige Eigenaren

Verder kent de check ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je neit tevreden met de opgevraagde informatie, krijg je altijd je geld terug!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 HenkReerdam, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.