Eenvoudig de waarde van je auto achterhalen

Eenvoudig de waarde van je auto achterhalen

Je wil je auto gaan verkopen en wil weten wat je er voor kunt vragen. De vraag: "Wat is mijn auto waard", komt dan als eerste in je op. Er zijn meerdere manieren om de waarde te achterhalen en daar vertellen wij je hieronder meer over.Je auto wil je natuurlijk voor een goede prijs verkopen. Ook wil je dat je niet weken lang wachten om je auto kwijt te raken. De juiste prijs vragen betekent snel de auto verkopen en een goede prijs ervoor terug krijgen. Er zijn meerdere manieren om achter de waarde van je auto te komen. Sommige zijn omslachtig en andere kosten een hoop tijd. Er zijn ook methode die geld kosten en die zijn in praktijk niet beter dan de gratis varianten. 

Prijs onderzoeken op Marktplaats

Marktplaats is een populaire advertentiesite waar veel auto's worden aangeboden. Iedereen kan daar tegen betalen zijn of haar auto plaatsen. Je kunt natuurlijk zelf je auto plaatsen en mensen laten bieden. Echter kost je dit geld. Je kunt natuurlijk ook kijken naar anderen die dezelfde auto verkopen en kijken wat daar op geboden wordt. De vraagprijs die mensen er bij zetten wordt in 9 van de 10 gevallen niet gehaald tenzij het om autobedrijven gaat die de auto verkopen.

Een bod krijgen via een Autoveiling

Je auto aanmelden bij een autoveiling is lang geen gek idee. Veel veilingen zijn gratis maar niet allemaal. Let er dus goed op. 
Wanneer je een autoveiling hebt gevonden die niets kost, dan kun je de auto aanmelden. Autobrijven gaan dan een bod uitbrengen waarvoor je deze meteen kunt verkopen. Hierdoor weet je wat je exact voor je auto kunt krijgen. Verkopen is een keuze en geen verplichting. 

Een webiste waar je op deze manier de waarde van je auto kunt achterhalen is: http://www.watismijnautowaard.net/

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.