De 5 voornaamste redenen voor voertuigen-opslag

De 5 voornaamste redenen voor voertuigen-opslag

Ons voertuig is ons dierbaar en we willen absoluut dat er niks vervelends mee gebeurd. Om te zorgen dat ons voertuig pico bello in orde blijft, kan het verstandig zijn om te kiezen voor tijdelijke opslag. Er zijn vele redenen om te kiezen voor voertuigen-opslag, maar graag delen wij met jou de 5 voornaamste redenen!Reden 1: Je gaat op reis en wilt je auto veilig achterlaten!

Of je nou op je welverdiende vakantie gaat of weg moet voor een zakenreis; als je tijdelijk je huis en haard verlaat wil je met een goede gemoedsrust vertrekken. Hierbij hoort ook dat je voertuig veilig wordt achtergelaten. Voertuigen-opslag zorgt ervoor dat je auto wordt beschermd. Je hoeft je nu niet meer zorgen te maken over:

- de natuurlijke elementen zoals hitte, regen en hagel,

- diefstal,

- schade door wind of vandalisme,

- en nog veel meer!

Ga met een gerust hart op reis en stel je auto veilig!

Reden 2: Je gebruikt je voertuig alleen in bepaalde seizoenen

Veel mensen vinden het heerlijk om een stukje op de motor te rijden, anderen rijden graag in hun cabriolet. Helaas schijnt de zon niet het hele jaar door in Nederland! Het kan soms bar koud zijn, hard regenen en tevens gevaarlijk in verband met gladheid. Mocht je het geluk hebben dat je een mooie boot bezit, dan is deze helaas niet bruikbaar in de wintermaanden.

Daarom gebruiken mensen alleen hun voertuig als het zonnetje schijnt. Met voertuigen-opslag kun je jouw voertuig veiligstellen in de maanden dat je haar niet gebruikt. En wanneer de zon schijnt, staat je voertuig voor je klaar!

Reden 3: Je gebruikt je voertuig alleen voor speciale gelegenheden

Met een camper of een caravan is de reis het doel. Je kunt lekker op je eigen gemak beginnen aan je excursie, zonder alle stress en hectiek van een trein- of vliegtuigreis. Maar helaas hebben we maar beperkt vakantie per jaar.

Met voertuigen-opslag kun je jouw caravan of camper tijdelijk opslaan en tevoorschijn halen wanneer het tijd is voor je reisavontuur!

Reden 4: Je komt ruimte tekort

We weten allemaal hoe waardevol is om ruimte te hebben in je garage. Als je twee auto’s bezit, en je gebruikt eentje nauwelijks, dan kan het erg fijn zijn om deze tijdelijk op te slaan. Op deze manier hoef je je auto niet buiten achter te laten en heb je ook nog eens meer ruimte voor je andere spullen. Bijvoorbeeld om te klussen!

5: Je garage is tijdelijk niet beschikbaar

Het kan zijn dat je gaat verhuizen of midden in een verbouwing zit. Ook dan is tijdelijke voertuigen-opslag dé manier om tijdelijk je auto veilig op te bergen!


Mocht het zo zijn dat je je bevindt in het noorden van het land, dan kun je voor voertuigen-opslag altijd terecht bij Opslagruimte Groningen (www.opslagruimtegroningen.nl/voertuigenopslag-huren/).

Zij bieden voertuigen-opslag voor elke grootte en voor elk budget, zijn 7 dagen per week (24 uur per dag) toegankelijk en is super-goed beveiligd d.m.v. camera’s en MB&D beveiliging (fysieke beveiliging). Je hebt zelfs de mogelijkheid tot alarmbeveiliging!

Opslagruimte Groningen biedt tevens de grootste boxen en laagste prijzen. Opslag van elk voertuig (of andere items) is mogelijk!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 LizaDekkers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.