Zelf ster autoruit repareren

Zelf ster autoruit repareren

Ster in uw voorruit?

 

Je bent naar je werk op weg en plots tikt er een steentje tegen de voorruit, het resultaat is een nare ster die direct opvalt. Op uw werk belt u vol goede moed de verzekering in de hoop de ster zo snel mogelijk te laten maken. Aan de telefoon meld de aardige medewerker dat u alleen WA verzekerd bent en ze de schade niet vergoeden. Jammer, want dat kost u dan zo 80 euro om te laten repareren. Gelukkig is daar de webshop Zelf Sterretje Repareren waar u ruit reparatie setjes kunt bestellen.Het komt helaas vaak voor dat u erachter komt dat u niet volledig verzekerd bent op het moment dat u het juist nodig heeft. Wanneer u WA verzekerd bent bent u niet standaard verzekerd tegen ruit schade. Vaak is dit een extra optie die de verzekeraar bied. Het laten maken loopt in de tientallen euro's en kan zo 70 tot 80 euro kosten voor het repareren van 1 ster. Gelukkig is er een optie om zelf de ruit te repareren wat u veel geld kan schelen. Door middel van een handige gebruiksaanwijzing is het repareren van een ster in de autoruit al in circa 15 minuten gedaan, en dat al vanaf een euro of 11! Naast de eenvoudige ruit reparatie setjes zijn er ook luxere sets te verkrijgen zoals de "Ruit reparatie set professional"

Wanneer een ster in de auto ruit niet groter is dan een muntstuk van 2 euro is de ster gemakkelijk zelf te repareren. Het is tevens voor uw eigen veiligheid verstandig de sted zo snel mogelijk na ontdekken te repareren. Een ster in de voorruit kan betekenen dat u niet door de APK keuring komt omdat de ruit een dragend deel van het carroserie is. Het is dus belangrijk om een ster voor de APK te repareren. Daarnaast voorkomt u het doorscheuren van de ster, een nieuwe autoruit kan al snel honderden euro's kosten. 

 

Zelf een ster in de autoruit maken kan iedereen, mits u de tijd er voor neemt en er voldoende aandacht aan besteed. Hierna kunt u weer veilig de weg op.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Artikelboer, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.