Waarom bedrijven steeds vaker kiezen voor het huren van een VIP Bus

Waarom bedrijven steeds vaker kiezen voor het huren van een VIP Bus

Bedrijven kiezen er tegenwoordig steeds vaker voor om een VIP bus of VIP busje te huren. Hier zijn natuurlijk verschillende redenen voor, in dit artikel kun je lezen waarom bedrijven hier steeds vaker voor kiezen en wat de voordelen zijn van groepsvervoer voor de zakelijke markt.



Ben jij regelmatig samen met je collega's onderweg? Dan is het huren van een VIP bus of busje misschien wel een hele goede uitkomst voor jullie! Doordat er bij het ontwerpen van VIP bussen steeds vaker gedacht wordt aan de wensen en behoeften van de zakelijke klant, is een vipbus of vipbusje vaak van alle gemakken voorzien. 

Zo kunt u in de VIP touringcars van Vipbus.nl gebruik maken van allerlei bijzondere faciliteiten. Er is bij het ontwerp van deze bussen bijvoorbeeld goed nagedacht over de opstelling van de stoelen. De stoelen in deze bussen zijn namelijk opgesteld in een totale ronde waardoor alle passagiers elkaar goed kunnen zien. Deze opstelling van de stoelen is unieke en bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vergaderingen onderweg of op locatie. Daarnaast zorgt deze opstelling ook voor een intiemere sfeer wat bijdraagt aan de sfeer binnen jouw team. Kies er bijvoorbeeld voor om de dag gezellig te beginnen met een heerlijk kopje koffie of kies wat later op de dag voor een lekker gekoeld drankje, in de bus is altijd voldoende koffie, bier, wijn en fris aanwezig voor een gezellige borrel met het team, met klanten of met zakenrelaties.

Doordat het in de luxe VIP touringcars van vipbus.nl mogelijk is om onderweg niet alleen te vergaderen of borrelen, maar ook om presentaties te verzorgen of om online te werken op een laptop, gaat er gedurende de rit geen kostbare tijd verloren. Om dit alles mogelijk te maken zijn de bussen van de nieuwste snufjes voorzien. Zo is er in de bus 5G internet aanwezig, er hangen verschillende 4K beeldschermen voor prestentaties, bij iedere stoel is een stopcontact en USB laadpunten beschikbaar en er is een toilet en een keukenhoekje in de bus te vinden.

Kortom, het huren van een vip bus is ideaal voor zakelijke gezelschappen doordat jullie niet zelf hoeven te rijden en jullie de reistijd ook nog eens zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken. Onderweg kunnen jullie werken, vergaderen, presenteren of gewoon gezellig koffie drinken of borrelen. Daarbij komen jullie ook nog eens in stijl aan op jullie bestemming!


© 2015 abcspecials, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.