werkschoenen heren

werkschoenen heren

Redbrick Motion: werkschoenen met een moderne sneakerlook

Benm je op zoek naar werkschoenen voor heren? Een veiligheidsschoen moet jou bescherming bieden. Laat daar geen misverstand over bestaan. Maar het oog wil ook wat. Veel mensen denken bij het woord ‘werkschoenen’ aan lompe, zware kisten. Redbrick bewijst dat het ook anders kan. Dat zie je direct terug in de Redbrick werkschoenen heren Motion collectie. 



Deze werkschoenen voor heren zien eruit als sneakers

Je bent opzoek naar werkschoenen heren en je wil dat ze voldoenaan de benodigde veiligheidseisen. Het Redbrick werkschoenen Motion assortiment bestaat uit S1P en S3 werkschoenen heren modellen. Wat voor werk je ook doet, met bedrijfskleding.nl doe je het met werkkleding die bij jou past! Met onze veiligheidshoenen en safety sneakers zorgen we dat je voeten op de werkvloer perfect beschermd worden.

werkschoenen heren met stalen neus

Werkschoenen met een stalen neus zijn waarschijnlijk de meest bekende, maar er bestaan ook veiligheidsneuzen van bijvoorbeeld composiet of aluminium. Elk materiaal brengt andere voordelen met zich mee. Maar hoe bepaal je dan welke veiligheidsneus het meest geschikt is voor jou? Wij helpen je bij het kiezen van de juiste veiligheidsneus!

S3 safety sneakers
De lage S3 modellen uit deze collectie zijn voorzien van een comfortabele slip-in sock. Deze sluit zich om je voet waardoor deze werkschoenen gewoon lekker zitten. Tegelijkertijd zorgt de slip-in sock ervoor dat vuil en zand minder snel je schoenen binnendringt.

Hoe kies je de geschikte veiligheidsneus voor je werkschoen?

Hoe weet je nou welke van deze veiligheidsneuzen geschikt is voor jou? Informeer ten eerste altijd welke schoenen door je werkgever worden voorgeschreven. De keuze voor de veiligheidsneus baseer je op je werkomstandigheden en persoonlijke voorkeur. Want, ze bieden allemaal dezelfde bescherming.

Kies je dus liever voor een lichte en comfortabele veiligheidsschoen, maar een iets breder model? Of gaat jouw voorkeur uit naar een smalle neus van een sterk, maar zwaarder materiaal? Daarnaast dien je rekening te houden met het beroep dat je uitoefent. Werk je in de transport en logistiek en loop je dus veel rond? Dan kun je het beste kiezen voor comfort en lichtgewicht werkschoenen, zoals werksneakers. Heb je te maken met detectiepoortjes? Kies dan voor metaalvrije schoenen.


© 2015 pieter, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.