Vergaderen op bijzondere wijze

Vergaderen op bijzondere wijze

Door het gehele land zijn er bijzondere en soms unieke vergaderlocaties te vinden. Omdat ieder bedrijf andere wensen en behoeften kan hebben, zijn er veel verschillende opties op het gebied van vergaderen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens van een vergaderbus gehoord?



Af en toe werken of vergaderen op andere, nieuwe locaties kan soms tot nieuwe, verfrissende inzichten leiden. Om deze reden kiezen de laatste jaren steeds meer bedrijven ervoor om af en toe bijvoorbeeld te gaan vergaderen in een hotel in de buurt. Maar wist u dat er nog veel meer opties zijn?

Vipbus.nl heeft bijvoorbeeld een nieuwe bus aan haar wagenpark toegevoegd welke compleet is ingericht als een mobiel kantoor. Doordat het in deze bus mogelijk is om onderweg te werken, vergaderen en presentaties te verzorgen, is dit een mooie oplossing voor diverse soorten bedrijven en instanties. Met een rijdend kantoor is het niet alleen mogelijk om op nieuwe locaties te vergaderen, ook onderweg naar bijvoorbeeld een beurs of een congres kunt u samen met collega's werken of vergaderen. De reistijd kunt u op deze manier nuttig besteden waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat.

Door de jaren heen heeft vipbus.nl het vervoer mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. Hierdoor weten zij precies welke wensen en behoeften er zijn op het het gebied van zakelijk vervoer. Op deze wensen en behoeften is de nieuwe vergaderbus compleet aangepast. Zo zijn de stoelen van de bus opgesteld in een totale rondzit en zijn er verschillende 4K beelschermen in de bus opgehangen. Verder is er een 5G internet verbinding in de bus aanwezig en verschillende stroompunten, een draadloos spraaksysteem, een keukenblokje en zelfs een video conference call systeem.

Kortom, wilt u onderweg of op een unieke locatie kunnen werken, vergaderen of presentaties verzorgen? De vergaderbus van vipbus.nl heeft alles aan boord wat u zou kunnen verwachten in een mobiele kantoorruimte en zelfs nog meer!


© 2015 abcspecials, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.