Siloking voermengwagen: De beste keuze voor uw vee

Siloking voermengwagen: De beste keuze voor uw vee

Siloking is de beste keuze voor voermengwagens. Deze machines worden in Duitsland geproduceerd me de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid die we van onze oosterburen gewend zijn. Dit zorgt ervoor dat u kiest voor uitmuntende kwaliteit, een hoog comfort en lange levensduur. Niet alleen in Nederland zijn de voermengwagens van Siloking populair. Op veel internationale boerderijen worden ze namelijk ingezet.



Het beste voer voor uw vee

Door gebruik te maken van deze wagens, kiest u ervoor om het structuur van het voer te behouden. Bij SILOKING staan de eisen van het vee namelijk altijd in het middelpunt van alle overwegingen. Behoud van structuur, nauwkeurig mengen van lang en kort en van droog en vochtig materiaal en vervolgens doseren van gelijkmatige en precieze rantsoenen. SILOKING technologie is ontworpen om precies aan deze eisen te voldoen 365 dagen per jaar - met betrouwbaarheid en gemak.

Meer precisie met voermengwagens betekent meer winst

Precisie in het voeren van melkvee betekent: het voer zeer efficiënt en schoon mengen en distribueren en voerverliezen tot een minimum beperken of helemaal voorkomen met deze precieze voedertechniek. Uit studies in de landbouwpraktijk blijkt dat er zeer grote afwijkingen bestaan tussen het berekende rantsoen en het werkelijk verstrekte rantsoen. Deze afwijkingen kosten de landbouwer veel geld. Om de voerkosten op lange termijn te verminderen, speelt het gebruik van krachtige, precieze zelfrijdende voermengwagens een centrale rol.

Melkproductie heeft toekomst met SILOKING

De nieuwe economische omstandigheden en het nieuwe landbouwbeleid stellen de melkveehouderijen niet alleen voor nieuwe uitdagingen, maar bieden ook grote kansen. Het gebruik van moderne, krachtige technologie voor het mengen van voeder kan een beslissende bijdrage leveren tot een merkbare en duurzame verlaging van de productiekosten, waardoor het concurrentievermogen wordt gewaarborgd. Met zijn voermengtechnologie ondersteunt SILOKING vooruitziende melkveehouders bij het succesvol beheren van hun bedrijf - door de productie te optimaliseren en kostenvoordelen te realiseren. Met de voermengwagens en stationaire mengsystemen van SILOKING zijn landbouwondernemers uitstekend in staat om hun bedrijf op lange termijn op de toekomst voor te bereiden.

Nadruk op voederkosten

Tegenwoordig zijn de voederkosten een doorslaggevende stelschroef voor kleine en grote melkveehouders. Ongeveer de helft van de directe kosten per liter melk komt voor rekening van het basis- en krachtvoer, dat vaak wordt verstrekt door voermengwagens. De voedertechnologie kan een belangrijke bijdrage leveren tot de rendabiliteit van de melkproductie en de optimalisering van de processtromen. Door wat? Onder andere door de precisie te verhogen met de SILOKING voermengtechnologie en voermengwagens! SILOKING biedt voermengwagens voor elke behoefte. Zelfrijdende voermengwagens en getrokken voermengwagens, alsmede elektrisch aangedreven voermengwagens. Bezoek ons assortiment voermengwagens.

Waar komt Siloking vandaan?

De naam Siloking staat voor innovatieve voedertechniek van de Beierse onderneming Mayer Maschinenbaugesellschaft mbH. Het productassortiment omvat getrokken en zelfrijdende voermengwagens voor veehouderijen, alsmede stationaire meng- en doseersystemen, bijvoorbeeld voor de voeding van biogasinstallaties. Silokeermachines maken het mogelijk de verschillende voederbestanddelen voorzichtig en nauwkeurig te mengen, zodat de veehouder zijn dieren een rantsoen van hoge kwaliteit kan verstrekken. Bovendien wordt de SILOKING voermengwagen gekenmerkt door een kosteneffectieve werking, betrouwbaarheid en een lange levensduur.


© 2015 Bijker, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.