Buitenlandse telefoonnummers voor zakelijk gebruik

Buitenlandse telefoonnummers voor zakelijk gebruik

Als bedrijf is het zeer belangrijk om een goed contact met de klant te onderhouden. Als klant is wil je een bedrijf kunnen vertrouwen voordat je met ze in zee gaat, ongeacht het type deal. Steeds meer handel en verkopen vinden online plaats via het internet. Het proces kan hiermee soms minder persoonlijk worden. Nog steeds is een van de voornaamste contactmethodes tussen klanten en bedrijven de telefoon. Vooral wanneer je als bedrijf niet alleen binnen Nederland opereert maar ook in het buitenland clientèle hebt, is het soms essentieel om ook voor buitenlandse klanten een regionaal of landelijk nummer te kunnen aanbieden.



Een zakelijk buitenlands nummer zorgt voor een beter en vertrouwder imago en branding

Om een lang verhaal kort te maken, wanneer je in het buitenland opereert kom je als bedrijf kortgezegd niet meer weg met een Nederlands telefoonnummer. In Nederland komen er steeds meer oplichtingszaken aan het licht, waarbij mensen gebeld worden door een buitenlands nummer. Ook in andere landen vindt dit plaats en kan een Nederlands nummer wantrouwen wekken. Er zijn verschillende bedrijven die zakelijke telefoonnummers aanbieden in het land waarin jouw bedrijf opereert. Deze nummers zijn ontzettend handig en helpen bij de professionalisering van een bedrijf over de grens. Voor het gebruik van dit zakelijke buitenlandse nummer kun je gewoon vanuit Nederland opereren, maar is er wel een vertrouwde contact optie voor jouw klanten in het buitenland.

Een buitenlands nummer is de volgende stap naar internationalisering en succes over de grens

Een buitenlands zakelijk telefoonnummer heeft naast een meer betrouwbare en professionele uitstraling voor klanten nog meer voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om keuzemenu’s af te stellen op de taal van het land waarin het nummer gebruikt dient te worden. Hierdoor kan de dienstverlening aanzienlijk verbeterd worden en worden klanten beter en sneller geholpen. De wachttijden zullen hierdoor afnemen, vragen komen direct op de goede afdelingen terecht en de klanttevredenheid zal significant toenemen. Door de effectievere keuzemenu’s in de desbetreffende taal, zal er ook door het personeel minder tijd aan de telefoon besteed worden en worden kosten bespaard. Er zijn zakelijke telefoonnummers voor bijna alle landen te krijgen. Een internationaal telefoonnummer aanvragen is de volgende stap naar professionalisering en succes over de grens.


© 2015 SophieDenDekker, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.