De problemen van de zomer in 2018

De problemen van de zomer in 2018

De zomer staat vol in haar bloei. Als we naar de zomer van 2018 kijken hebben we al jaren lang niet zo’n vroege en goede zomer gehad. Nu de zomer haar warmte afgeeft is het van belang om voor de groente en fruit sector haar gewassen goed koel te houden. Wanneer dit niet het geval is zullen de gewassen binnen een mum van tijd slap worden en kan het voordat het de eindconsument bereikt al in de prullenbak worden gegooid.



Dood zonde natuurlijk! Echter hier zijn zeer ingenieuze systemen voor bedacht. De vacuüm cooler van Geerlofs zorgt er namelijk voor om het gewas van veld temperatuur naar 2 graden in slecht 15 minuten te koelen. Dit krijg hij voor elkaar om in een speciale ruimte een vacuüm te creëren waardoor het vocht verdampt en het sneller afkoelt. Op deze manier blijven de vitamines en mineralen bewaard, is het gewas langer houdbaar en krijgt de eindconsument veel versere gewassen op tafel.

Een ander punt wat enorm populair is zijn tuinhuizen in de zomer. Echter denken mensen pas last minute aan een nieuwe tuinhuis als het al zomer is. Het probleem is dan vaak dat alle bedrijven helemaal vol geboekt is en een eigen tuinhuis helemaal te gaan bouwen van hout of te gaan metselen kost veel te veel tijd. Wanneer je het tuinhuisje afhebt dan is de zomer alweer voorbij.

Echter heeft Boha systeembouw hier een oplossing voor gevonden.  Hun doen tuinhuizen, berging, garage, kantoor of clublokaal in een fractie van tijd opbouwen door middel van hun prefab systemen. Omdat ze gebruikmaken van moderne bouwmethode ben je niet gebonden aan standaard ontwerpen maar kan het geheel in eigenwens. De materialen verschillen uit diverse soorten; namelijk van hout, beton of steen. Het maakt niets uit; alles kan in de fabriek al voorgemaakt worden en kan op locatie in elkaar worden gezet. Op deze manier kan je last minute toch genieten van je tuinhuis in deze geweldige zomer!


© 2015 Eugeneverdonck, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.