Prostop

Prostop

Kan prostop mij helpen met het stoppen met roken? Klik hier om te ontdekken wat prostop voor jou kan doen en wat de meerwaarde van deze methode is. Prostop



Prostop.nl is een landelijk werkende organisatie in Nederland die sinds 1996 actief is met het helpen van mensen bij het stoppen met roken door middel van lasertherapie. Ze hebben meer dan 35 praktijken door het hele land en de behandelingen zijn gebaseerd op een moderne vorm van acupunctuur zonder naalden, waarbij gebruik wordt gemaakt van laserlicht om de behoefte aan een sigaret te onderdrukken en ontwenningsverschijnselen te minimaliseren​​​​.

De algemene beoordeling van klanten over Prostop  is zeer positief, met een score van 9,2 uit 10 op basis van 3479 beoordelingen volgens Feedback Company, waarbij 96% van de klanten het bedrijf aanbeveelt. Een andere bron geeft Prostop.nl een 9,2 score gebaseerd op 1557 reviews. Gebruikers benadrukken dat de behandelingen effectief zijn en dat ze na een behandeling niet meer de behoefte voelen om te roken​​​​.

De kostprijs voor een laserbehandeling bij Prostop is 225 euro per uur. Ondanks dat sommigen dit als weggegooid geld zien, claimt de directeur van Prostop, Henk van Haren, dat ze een hoog slagingspercentage hebben van 50 tot 60%, ondersteund door eigen onderzoek en Brits onderzoek. Persoonlijke getuigenissen van klanten onderstrepen ook het succes van de behandeling, waarbij een klant aangeeft dat zij na een behandeling zes jaar lang niet gerookt heeft en na een terugval besloot opnieuw de behandeling te ondergaan vanwege de eerder behaalde positieve resultaten​​​​.

Deze informatie biedt een grondige kijk op de diensten en de effectiviteit van Prostop, zoals ervaren door verschillende gebruikers en ondersteund door onderzoek, wat kan helpen bij het vormen van een geïnformeerde mening over hun lasertherapie bij het stoppen met roken.


© 2015 Mart, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.