Hoe u een horecazaak krijgt met een online cateringsysteem?

Hoe u een horecazaak krijgt met een online cateringsysteem?

In de horeca zijn was voor velen leuk en een winstgevende onderneming voordat de sluiting plaatsvond. Maar toen Covid-19 de wereld bereikte en zich begon te verspreiden, raakten verschillende bedrijven uit hun vorm en werden cateringdiensten in de lijst opgenomen. Door de plotselinge lockdowns zijn veel bedrijven gesloten.



Hoewel veel bedrijven nooit meer heropenen, grepen veel mensen de kans om hun kleine bedrijfjes opnieuw op te starten met lockdown vriendelijke technieken en maakten er grote winsten mee. Bent u eigenaar van een horecazaak en wilt u ook tijdens de lockdown goede zaken doen, dan is de keuze voor een cateringbestelsysteem voor u een grote kans om dat te doen.

Wat kan een online cateringsysteem voor u betekenen?

Als u zich afvraagt hoe u uw bedrijf kunt registreren voor een online help voor cateringbestelsystemen, zet u dan schrap, want er komt zo ongeveer op uw pad. Het doel is om het gemak te bieden om uw klanten online bepaalde diensten te verlenen. U kunt uw menu en andere diensten die u aanbiedt op de website plaatsen zodat uw klanten deze kunnen zien en bestellen. Deze zaken worden hieronder in detail besproken.

Zet uw menu online

Als cateringservice gaat het vooral om eten, serviesgoed, bestek en in sommige gevallen ook om het decor. Als u de volgende services levert voor grote of kleine evenementen, moet u de mensen eerst bewust maken van de services die u aanbiedt.

Met het online cateringbestelsysteem kunt u uw menukaart online zetten zodat mensen deze kunnen zien. U kunt ook afbeeldingen bij uw item voegen om het publiek een beter idee te geven van wat u aanbiedt en hoe het eten eruit zou zien.

Maak een QR-menu

Een andere technologische magie is het QR-menu. Met het online cateringsysteem kunt u een QR-code voor uw menu aanmaken. Uw gebruiker kan de QR-code scannen en het digitale menu verschijnt op zijn scherm. De klant kan vervolgens de artikelen selecteren die hij of zij wil bestellen.

Ontvang bestellingen en betalingen direct

Als u zich zorgen maakt dat het werken via een website of online service u mogelijk geld in rekening brengt of als uw betalingen u niet op tijd bereiken, dan maakt u zich zonder reden zorgen. Dit online bestelsysteem biedt u alleen een platform om uw digitale menukaart op te zetten zodat de mensen het kunnen zien. Wanneer ze een bestelling plaatsen, wordt het een directe link tussen jou en de klant.

Dit betekent dat u de bestellingen rechtstreeks van de klanten krijgt en wanneer zij een betaling doen, komt deze ook rechtstreeks naar u toe. Dit betekent dat het net als uw fysieke winkel is als het gaat om het opnemen van bestellingen en betalingen. Maak je dus geen zorgen dat je geld in andere handen terechtkomt en registreer jezelf nu op een online cateringplatform.

Dit is een geweldige manier om uw bedrijf te vestigen op een volledig online platform dat is gemaakt voor restaurants, bars en andere diensten met betrekking tot catering.


© 2015 kashif13, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.