Oranje mondmaskers - wat u moet weten

Oranje mondmaskers - wat u moet weten

 

Het oranje masker is een van de meest beruchte henna-tatoeages. Hij wordt vaak de 'oranjekleurige jongen' genoemd en is al lang favoriet bij zowel mannen als vrouwen, en velen zijn bereid om goed geld te betalen om ook een kunstwerk te bezitten. Als je erover denkt om een ​​tatoeage met een oranje masker te krijgen, ben je misschien een beetje overweldigd door alle informatie die je moet weten.



 

 

Oranje is populair vanwege de levendige kleur. Veel mensen houden van de manier waarop het eruit ziet. Ze zijn altijd geassocieerd geweest met de onderwereld en het gevoel dat je krijgt als je er dichtbij bent. Het is een gevoel van veiligheid, maar ook van angst. En natuurlijk is het andere gevoel dat je krijgt een gevoel van opwinding als je er een ziet. Een mondkapje is noodzaak. Een ov mondkapje is een goed idee.

 

Vanwege deze diepe waarde is de kunst van het tatoeëren altijd duur geweest. Vooral de maskers zijn van oudsher een teken van rijkdom. Rijkdom betekent macht, en in het verleden werden ze aangetrokken door koningen en heersers, die symbolen zouden zijn van ultieme macht. Tegenwoordig duidden de maskers een overvloed aan levenskracht aan.

 

Nu zijn er echter mensen die ervoor kiezen om een ​​oranje masker te krijgen vanwege hun persoonlijke betekenis. Er zijn veel verschillende ontwerpen en kleuren, en de betekenis kan van 'amusement' tot 'boodschapper' zijn. Degenen die ze krijgen, doen dit om mensen te laten weten dat ze tot de machtigste behoren. Degenen die niet kunnen beslissen wat de betekenis kan zijn, kunnen altijd met de tattoo-artiest overleggen om te zien of het symbool past bij het beeld dat ze willen uitbeelden.

 

Als u een tatoeage met een oranje masker krijgt, moet u zich realiseren dat u ook in fel zonlicht naar het onderwerp zult kijken. Om deze reden wil je misschien veel pauzes nemen tijdens het tatoeëren, zodat je niet verbrandt. Zorg er ook voor dat u het gebied, vooral de ogen, beschermt vanwege het extreme licht dat u tijdens het tatoeëren uitdooft.

 

Een van de gemakkelijkste manieren om jezelf tegen brandwonden te beschermen, is door een zonnebril te dragen. Zorg er ook voor dat het gebied bedekt is wanneer u er tatoeage-inkt op aanbrengt. Zonnebrandcrème moet worden gebruikt op de gebieden waar u de oranje markeringen gaat aanbrengen. Als u niet van plan bent plekken op uw gezicht of lichaam te plaatsen, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

 

Een andere tip om jezelf te beschermen is om de tattoo-naalden weg te houden van het huidoppervlak. Onthoud dat het de hitte van de naald is en niet de druk van de naald die de schade veroorzaakt. De enige uitzondering op deze regel is wanneer iemand om de een of andere reden zijn hand of been genaaid krijgt.

 

Voordat u een tatoeage met een oranje masker krijgt, moet u weten dat de ervaring eng en ongemakkelijk kan zijn. Draag zonnebrandcrème en draag te allen tijde handschoenen terwijl u de tatoeage krijgt. Maar als je niet zeker weet wat de tatoeage betekent, ga er dan gewoon voor!


© 2015 dking, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.